Dijous, 7 de maig de 2015
TERRATRÈMOL DE NEPAL
Des de l'ajuntament us animam a col.laborar amb UNICEF per ajudar en les conseqüències del terratrèmol de Nepal:
Les darreres dades apunten a 1,7 milions d’infants afectats per el terratrèmol de magnitud 7,9 que va sacsejar el Nepal, el passat 25 d’abril. En una catàstrofe natural d’aquesta magnitud, els infants són els que més pateixen i per això, la prioritat a UNICEF és actuar el més ràpid possible per atendre les necessitats de tots aquests infants.

La situació dels infants a Nepal abans del terratrèmol era crítica, amb un 41% de desnutrició crònica, un 65% de població sense accés a sanejament adequat i taxes de tràfic d’infants i d’altres formes de violència i d’explotació infantil molt elevades. Es tem que aquesta catàstrofe agreugi aquests indicadors.

Des de que es va produir el terratrèmol, els equips d'UNICEF en el terreny estan treballant a contrarellotge amb el Govern, altres agència de Nacions Unides y organitzacions locals i internacionals, per a respondre de manera immediata a les necessitats dels infants que estan patint les conseqüències del terratrèmol.

Distribuir subministres de primera necessitat, proporcionar aigua i sanejament per prevenir brots de diarrea i d’altres malalties són algunes de les actuacions clau de la primera resposta d’UNICEF.

UNICEF té com a prioritat assegurar-se d’arribar a tots els infants afectats amb aigua i sanejament, nutrició, salut, educació i protecció, vencent el repte que suposa les dificultats d’accés degut als danys causats per el terratrèmol en infraestructures i comunicacions.

Podeu col.laborar amb UNICEF a través de:
· Aportació íntegra a través del nº de compte d’UNICEF Comitè Balears: ES85 0487 2157 7720 0000 9672 BMN SA NOSTRA (en adjunt, document de síntesi d’emergència i protocol de justificació d’UNICEF).
· Donatiu via web unicef: www.unicef.es/terremoto-nepal
· Enviant un SMS al 38080 amb la paraula UNICEF (*4 € íntegres per UNICEF previa confirmació)
Bookmark and Share