Dimecres, 5 de febrer de 2014
Reunió Batle, Director Insular de Carreteres i Director General de Recursos Hídrics
Ahir dimarts dia 4 de febrer hi havia concertada una reunió entre el Director Insular de Carreteres, el Director General de Recursos Hídrics i el Batle per tal de parlar sobre el projecte de millora del tram entre Son Puig i Son Pont, que suposarà augmentar la seguretat en aquesta zona on sovint tenim desbordaments del torrent.
De moment, tant Carreteres com Recursos Hídrics, estan treballant per poder dur endavant aquestes obres en el període més curt de temps. En tenir més informació us ho farem arribar.

També s'han comentat les millores que s'estan fent a la carretera de Ciutat, en aquest sentit, ens han fet arribar un informe tècnic sobre aquestes, document que us adjuntam per tal d'aclarir dubtes que puguin sorgir sobre els materials utiltzats. També s'ha restaurat elements de senyalització deteriorats, s'ha realitzat neteja de fems i de desprendiments varis a la carretera i també s'ha limitat la velocitat de la carretera a 70Km/h.

Les tasques de millora continuaran per tal d'augmentar la seguretat de tots/es. Des de l'Ajuntament us mantindrem informats.
Bookmark and Share

Documents de descàrrega i enllaços