Dilluns, 17 de setembre de 2018
PERMUTA DE CARRERS
Després de molts i molts mesos de la nostra demanda, el passat divendres 6 de setembre, el batle Biel Ferrà, va poder signar un conveni amb el Consell de Mallorca per un canvi de titularitat de varis carrers de Puigpunyent, amb la consellera de territori Mercedes Garrido.
Fins aquesta signatura, el carrer de sa Travessia, el carrer Major i la carretera nova d'Estellencs eren de titularitat del Departament de carreteres del Consell de Mallorca. Amb la proposta de l'Ajuntament de fer una permuta d'aquests carrers amb el camí de sa Vela, hem aconseguit que a partir d'ara l'ajuntament sigui el titular i qui gestioni aquestes vies.

Des de fa temps existeixen inquietuds de veïnats i veïnades pel perill que suposa tenir la plaça al costat d'una de les vies més transitades del municipi, i és per això que aquest ajuntament, vol que siguem tots els veïnats i veïnades qui decidim que es farà amb el tram de carrer de sa Travessia a l'alçada de la plaça de l'ajuntament, a través d'un procés d'un procés participatiu de la ciutadania del municipi.

En propers "ajuntament informa" vos anirem informant de com serà aquest procés.
Bookmark and Share