Divendres, 6 de novembre de 2015
CAMPANYA REPENSEM MALLORCA
El Consell de Mallorca, des del Departament de Participació Ciutadana i Presidència, ha impulsat la campanya de Repensem Mallorca amb l'objectiu de redefinir amb la ciutadania les línies estratègiques del govern insular de cara als propers anys.
D'aquesta manera, mitjançant la Direcció Insular de Participació Ciutadana i Joventut es treballen processos de participació amb les diferents direccions insulars i amb la ciutadania en general.

En aquest sentit, des de la Direcció Insular de Cultura, s'ha volgut impulsar un procés de participació per repensar les polítiques que el Consell de Mallorca ha de desenvolupar en el món de les arts escèniques. Us volem convidar a participar en aquest procés.

S'han elaborat els qüestionaris que us adjuntem per conèixer l'opinió i les propostes dels professionals de les arts escèniques i de la ciutadania.

Vos convidam, en funció del vostre interès i també de la vostra perspectiva (professional o ciutadana) a respondre el qüestionari. Amb la informació obtinguda durant tot el procés, s'arribarà a les conclusions necessàries per desenvolupar les línies estratègiques de les arts escèniques a Mallorca.

Ens podeu fer arribar qualsevol altra aportació a través de la pàgina web Repensem Mallorca.

Moltes gràcies per la vostra participació
Bookmark and Share