Dilluns, 14 de setembre de 2015
AJUDA ALS REFUGIATS
Benvolguts/des veïnats i veïnades, tots hem vist i sentit les imatges, d’aquestes darreres setmanes, dels refugiats que fugen de la guerra, la fam, les malalties o el terror de l’estat Islàmic. Persones de països amb crisis humanitàries com Síria, Líbia o Eritrea.
Davant aquesta situació d’emergència, i la resposta insuficient dels països que formen la Unió Europea, els ajuntaments, com a administració local, hem d’intentar estar a l’alçada i donar resposta a aquesta situació.

Des de l’Ajuntament de Puigpunyent estam fent feina en aquest sentit, no podem mirar a un altre costat, ni com a ciutadans, ni molt menys com a institució. Per això, des dels serveis socials estam preparant i estudiant l’ajuda econòmica i de mitjans amb què comptam i què podem oferir.

Pel que fa a les ajudes solidàries, que podem oferir com a particulars hem habilitat un compte de correu electrònic: ajudarefugiats@ajpuigpunyent.net

Aquí ens podreu fer saber els vostres oferiments: ajuda econòmica, oferiment d’habitatges pels refugiats, suport psicològic, suport mèdic, suport lingüístic de traducció, i tot el que trobeu que pot servir d’ajuda. Amb totes aquestes dades es crearà una base de dades, que posarem a l’abast conjuntament amb el Consell de Mallorca per coordinar de la millor manera els mitjans i suports obtinguts.

Moltes gràcies per la vostra solidaritat.
Bookmark and Share