Divendres, 9 de novembre de 2018
ADOPTA UN POALET, SEPARA L'ORGÀNICA!
Amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (del 17 al 25 de novembre de 2018) la Direcció Insular de Residus del Consell de Mallorca impulsa una nova campanya de foment de la separació en origen de la fracció orgànica de residus.
La campanya consistirà una vegada més en obsequiar tota la ciutadania interessada amb un poalet de 10 litres de capacitat i en sortejar tres compostadors domèstics de matèria orgànica.

Tothom que vulgui un poalet i participar en el sorteig dels compostadors ha de sol·licitar-ho a través de la seu electrònica del Consell de Mallorca. El termini de sol·licitud és de dia 5 a dia 16 de novembre. Posteriorment s'enviarà per correu electrònic a tots els peticionaris un missatge confirmant que n'han resultat beneficiaris. Finalment, els poalets es podran recollir al centre de serveis Llar de la Joventut (C. General Riera 111 de Palma) entre els dies 19 i 23 de novembre, de les 9.00 a les 19.00 hores ininterrompudament.

Per a qualsevol consulta podeu trucar a la Direcció Insular de Residus (tel. 971173665) o enviar un correu a l'adreça suportreciclatge@conselldemallorca.net
Bookmark and Share